فشار آمریکا به چین برای کاهش واردات نفت از ایران-راهبرد معاصر
آرا الکترال ترامپ از ۳۰۰ گذشت ترامپ: در آینده‌ای نزدیک با پوتین صحبت می‌کنم؛ گفتگویم با نتانیاهو بسیار خوب بود بحران بی‌سابقه در برلین در پی فروپاشی دولت ائتلافی آلمان وزیر خارجه عراق: اخبار احتمال حمله ایران به اسرائیل از خاک ما صحت ندارد | اجازه استفاده از آسمان عراق بدون صدور مجوز از دولت را نمی‌دهیم پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند

فشار آمریکا به چین برای کاهش واردات نفت از ایران

مقامات آمریکایی و اروپایی در تماس با مقامات دولتی چین از آن‌ها خواستند واردات نفت از ایران را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات آمریکایی و اروپایی به منظور تحت فشار قرار دادن ایران برای بازگشت به مذاکرات احیای برجام در وین از مقامات دولتی چین خواستند واردات نفت از ایران را کاهش دهند.

آمریکایی‌ها مدعی هستند خرید نفت از ایران توسط برخی شرکت‌های چینی با وجود تحریم‌های واشنگتن به بهبود اقتصاد این کشور کمک کرده است. از این رو آن‌ها در تلاشند تا این گزینه را نیز محدود کنند.

یک مقام ارشد آمریکایی که به دلیل حساسیت موضوع خواست نامش فاش نشود در این رابطه گفت: دولت آمریکا به دقت معاملات نفتی ایران و چین را تحت نظر دارد و از تمام خرید‌هایی که شرکت‌های چینی از ایران انجام می‌دهند، آگاه است.

او مدعی شد: ما از اهرم‌های تحریمی خود برای جلوگیری از فرار ایران از تحریم‌های واشنگتن استفاده کرده ایم و اگر لازم باشد آن را تشدید خواهیم کرد. با این حال ما به عنوان بخشی از سیاست‌های خود در قبال ایران گفتگو با همتایان چینی خود را ادامه می‌دهیم و فکر می‌کنیم این راه می‌تواند موثرتر باشد.

یک مقام اروپایی هم به منابع خبری اعلام کرد این درخواست بخشی از موضوعاتی بود که وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به چین مطرح کرده است. یکی از موضوعات اصلی غرب این است که چین چه میزان نفت از ایران خریداری می‌کند.

برخی می‌گویند واردات نفت چین از ایران به طور متوسط در ماه‌های اخیر ۵۵۳ هزار بشکه در روز بوده است.

مقامات آمریکایی در روز‌های اخیر از راه‌های مختلف در تلاشند تا ایران را بار دیگر بر سر میز مذاکره بر سر مسائل هسته‌ای بنشانند. آن‌ها می‌گویند تهران باید به توافقنامه هسته‌ای سال ۲۰۱۵ پایبند بماند. این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که وزارت امور خارجه ایران در روز‌های اخیر بار‌ها عنوان کرده در صورت رفع تمامی تحریم‌ها از سوی آمریکا ایران پای میز مذاکره خواهد نشست./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار